Strona 1 z 1
Compaq presario C500 brak sterownikow
Napisano 14 luty 2007 - 11:55
Witam serdecznie!
Ostatnio nabylem laptopa Compaq presario C500, niestety byl zainstalowany system Vista - pozbylem sie go i zainstalowalem xp profesional.Teraz nie umiem znalezc sterownikow,dopasowalem tylko do karty graficznej,ale reszta nie dziala.Potrzebowalbym stery do plyty glownej,dzieku...
Sprawdzalem na stronce producenta ale nic nie ma:(
Jezeli ktos wie co mam zrobic,to prosze o porade
Z gory dziekuje i pozdrawiam
dawid
Ostatnio nabylem laptopa Compaq presario C500, niestety byl zainstalowany system Vista - pozbylem sie go i zainstalowalem xp profesional.Teraz nie umiem znalezc sterownikow,dopasowalem tylko do karty graficznej,ale reszta nie dziala.Potrzebowalbym stery do plyty glownej,dzieku...
Sprawdzalem na stronce producenta ale nic nie ma:(
Jezeli ktos wie co mam zrobic,to prosze o porade
Z gory dziekuje i pozdrawiam
dawid
Napisano 12 maj 2007 - 04:34
Linkman M-24
Napisano 16 czerwiec 2007 - 21:26
jak szukac sterów w lapciech hp
prawy guzik na nieznane urządzenie i masz nazwe urządzenia w okienku. kopiujesz ją i szukasz na google.pl lub walisz instalacje zaaansowana szukasz w sterach zgodnego urządzenia ( uwaga tu możesz zepsuc stery od touchpada)
prawy guzik na nieznane urządzenie i masz nazwe urządzenia w okienku. kopiujesz ją i szukasz na google.pl lub walisz instalacje zaaansowana szukasz w sterach zgodnego urządzenia ( uwaga tu możesz zepsuc stery od touchpada)
MB: Abit IP35 // CPU: C2D E6850 @3GHz // VGA: Galaxy Gf 7900GS // RAM: Patriot PC2-6400 // HDD: WD 160G SATA 8M // Obudowa: Aplus Clio II // Zasilacz: Amacrox 450W
Napisano 07 lipiec 2007 - 14:01
Użytkownik manix78 dnia 16-02-2007, 19:48 napisał
mam ten sam problem z tym laptopem. Na viste jest wszystko a pod xp nie ma prawie nic. Spedzilem ostatnie 3 noce na poszukiwaniach sterownika do karty muzycznej i nic, Masakra normalnie!
Moze ktos cos ma? Ja na ta chwile mam tylko grafe i wifi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mógłbys podać mi link do WIFI, na:magdasobecka@poczta.onet.pl dziekuje
Napisano 01 sierpień 2007 - 22:59
Użytkownik paddy1000 dnia 17-07-2007, 22:09 napisał
masz problemy z presario chetnie pomoge mialem na poczatku te same problemy ale u mnie dziala wszytsko nie masz dzwieku powiem ci jak go zrobic zeby byl, karta sieciowa nie dziala tez ci powiem jak ma byc napisz do mnie **********
mam ten sam problem !
nie mogę zainstalować sterowników, tzn z HP nie pasują... czy ktoś już wie jak to zrobić ?
Użytkownik carlose dnia 01-08-2007, 18:09 napisał
mam ten sam problem !
nie mogę zainstalować sterowników, tzn z HP nie pasują... czy ktoś już wie jak to zrobić ?
zaczołem dogłęnie szukać i udało się, bardzo pomogła mi rozmowa z tego forum:
http://www.driverhea...sario-c500.html
pozdr
Napisano 10 grudzień 2007 - 19:22
Użytkownik manix78 dnia 16-02-2007, 20:48 napisał
mam ten sam problem z tym laptopem. Na viste jest wszystko a pod xp nie ma prawie nic. Spedzilem ostatnie 3 noce na poszukiwaniach sterownika do karty muzycznej i nic, Masakra normalnie!
Moze ktos cos ma? Ja na ta chwile mam tylko grafe i wifi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
TU MACIE STERY DO PRESARIO C500, MI DZIALA DOSKONALE , CHOCIAZ SA TO ZASTEPCZE ALE DZIALAJA , ZAINSTALUJCIE TE A POZNIEJ JESZCZE RAZ ZE STRONY HP , Z WIFI JUZ NIE PAMIETAM , JAKAS KOLEJNOSC ... RAZ TAK RAZ TAK ZRóBCIE , NAPEWNO SIE UDA BO MI CHODZI
Strona 1 z 1